Degustacja oliw z Andaluzji z Adrianem Stojewskim

Zapraszamy do obejrzenia relacji z degustacji 5 odmian typowych hiszpańskich oliw z regionu Andaluzji, która odbyła się dnia 24 listopada 2022 r. Spotkanie poprowadził Pan Adrian Stojewski, Chef kuchni z Hiszpańskie Smaki, który specjalizuje się w gastronomii regionów Hiszpanii. Podczas degustacji zaprezentowane były następujące odmiany oliw: Arbequino Hojiblanco Manzanilla   Picual Royal

Szkolenia dydaktyczne dla nauczycieli języka hiszpańskiego (15-16.10.2022)

Z przyjemnością informujemy o szkoleniach dydaktycznych, które organizuje dla Was Stowarzyszenie Szkół Języka Hiszpańskiego w Andaluzji Odbędą się one w
sobotę 15 października 2022 w Warszawie i w niedzielę 16 października 2022 w Katowicach. EEA, Stowarzyszenie Szkół Języka Hiszpańskiego w Andaluzji, grupuje obecnie 35 szkół w różnych częściach regionu. Wszystkie posiadają akredytację Instytutu Cervantesa.